2012. március 1., csütörtök

Megelőzés (influenza, H1N1 és más téli kórokozók)

Fontos tudni: - a vérzéses tüdőgyulladás, a H1N1 szövődménye, arra hajlamosaknál/érzékenyeknél fordul elő  - az oltási reakció (bénulások, sokk, szívmegállás), arra hajlamosaknál/érzékenyeknél fordul elő  Sokat hallunk az új influenza súlyos szövődményeiről. Ez mind igaz. Nem hallunk viszont arról, hogy rövidtávon milyen reakciókat okozhat az oltóanyag (csak az ismeretségi körömben mind féloldali bénulás, mind szívmegállás volt az oltást követő 2 órán belül). Ez nem jelent meg a médiában. És most nem részletezném a később jelentkező, lehetséges problémákat.  Senkire sincs ráírva, hogy mire van hajlama, viszont a döntéshez szükséges mindkét oldal érveinek ismerete!  Védekezni, megelőzni KELL!
  1. Természetes módszer:  - Oscillococcinum kéthetente 1x, kis gyerekeknek fél adag  (ha indul valamilyen légúti betegség, egymást követő 3 napon 1x, mellette 3 napig 2x adva: Ferrum phosph.15CH, életkornak megfelelő golyószám)  - Influenzinum C200 kéthetente 1x5-8 golyócska, Gazdagréti téri patikában kapható  (ha magas lázzal, elesettséggel indul egy influenza-gyanús betegség, egymást követő 3 napon 1x, és emellett, a fenti zárójelben feltüntetettek)  Ha az Influenzinumhoz nem jutunk hozzá, semmi gond, heti 1x mehet az Oscillococcinum.  A homeopátia mellett napi 500/1000mg C-vitamin, D3 vitamin (naponta/másnaponta 400NE, receptre fel kell íratni), illetve naponta/másnaponta a teába, gyümölcslébe Béres cseppből kb. 10 csepp (cink, vas, ásványok bevitelére). Természetesen mindez más, komplex készítménnyel kiváltható.  
  2. Oltás: Ha az oltás mellett döntünk, akkor minimum homeopátiás Thuja védelemben! Ez segít kivezetni a káros oltóanyag összetevőket.  Az oltás beadása előtti napon és aznap THUJA 30ch 1x5 golyó vízben oldva, majd 2 hét múlva THUJA 200ch, 1x5-8 golyó vízben oldva.  Illetve ugyanez a séma az aktuális oltásból készült homeopátiás készítménnyel. (A Fluval P-ből már nem gyárt a Remedia gyógyszergyár, így marad a Thuja.)  Sajnos a döntésben többet nem segíthetek.  (Mivel a nagylányom 3 hónaposan sokkot kapott egy kötelező oltástól, mi magunkat nem oltjuk.)
Dr. M.K.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...