2013. január 18., péntek

GY.I.K. Gyakran ismételt kérdések

Én is szeretnék méregtelenítési terapeuta lenni! Mit kell ennek érdekében tennem?
A legideálisabb helyzet, ha Ön már eleve rendelkezik valamilyen természetgyógyászati, vagy orvosi végzettséggel.  Így ugyanis az irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszerben történő első eligazodási lépései sokkal egyszerűbbek lesznek az Ön számára.  A tárgyi módszer képzési rendszere egy alapképzéssel indul, amelyre később különféle tematikus továbbképző szemináriumok épülnek.  A képzési rendszer legmagasabb szintjét olyan, évente megrendezésre kerülő rendezvényeink alkotják, mint a méregtelenítési szakmai kongresszus, melyen rendszeresen a módszer legfőbb kidolgozója, Dr. Josef Jonáš is részt vesz, illetve a többnapos nyári méregtelenítési tábor, mely utóbbi kiváló kombinációja az intenzív szakmai felkészülésnek és egy nagyszerű rekreációs programnak.  A képzési rendszeren belül tervezett további információt a joalis@egeszsegnevelo.hu címen kaphatnak.
A Joalis készítményeknek vannak mellékhatásai?
A készítményeknek nincsenek semmiféle mellékhatásai. Ettől függetlenül azonban előfordulhatnak ún. méregtelenítési tünetek, amelyek arra utalnak, hogy az adott szervezet igyekszik megszabadulni az őt terhelő toxinoktól. A méregtelenítési tünetek csak átmeneti jelleggel szoktak előfordulni és néhány nap elteltével, önmaguktól eltűnnek. Méregtelenítési tünetek esetén fokozottabb folyadékfogyasztás ajánlott, hogy a szervezet üríteni tudja a toxinjait!
Mindenképpen meg kell látogatnom egy terapeutát?
Ugyanis csupán saját elhatározásom alapján szeretnék készítményeket vásárolni! A készítményeket természetesen a saját meglátása szerint is megvásárolhatja illetve rendelkezésre állnak az ún. Méregtelenítési csomagok, melyek kifejezetten az egyes egészségügyi panaszokra vannak összeállítva, illetve a BIOHARMONI készítmény szettek is. Olyan univerzális méregtelenítési lehetőségek is, melyekről a joalis.hu weboldalon tájékozódhat részletesebben. Természetesen megteheti, hogy saját elképzelése szerint vásárol készítményeket, ettől függetlenül mégis azt ajánljuk, hogy szakképzett terapeuta segítségével térképezze fel, hogy milyen toxinok vannak az ön szervezetében. Ugyanis így lesz irányított és egyénre szabott az Ön méregtelenítése.
Kellenek-e az orvosi leleteim?
Nem.
Milyen problémákra alkalmazhatók a cseppek?
Elsősorban a krónikus problémáknál figyelhető meg javulás, mivel a szervezet tisztulását követően a tünetek felszámozódhatnak. Kifejezetten ajánlott prevencióra, azaz megelőzésre, hogy a betegségek kialakulását megelőzzük. Illetve nagyon fontos a gyermekvállalás előtti tisztítás, hogy az utód már ne hordozza a szülők toxinjait, így elkerülhetőek problémák pl. veleszületett ekcéma.
Hol tároljam?
Szobahőmérsékleten elektromos berendezésektől (hűtő, mikro, mobiltelefon, TV, számítógép) távol.
Gyerekeknek is lehet adni? 
Igen.
Mik azok a toxinok? Toxinoknak nevezzük, azokat az élő, vagy élettelen anyagokat, amelyekre nincs szüksége a szervezetnek, terheli azt. Pl: vírusok, baktériumok, paraziták, gombák, nehézfémek, elektroszmog, vegyi anyagok, oltóanyagok, gyógyszermaradványok, glutén, kazein.
Miért "irányított és ellenőrzött" a méregtelenítés? Irányított, mert pontosan meghatározzuk, hogy milyen területet milyen terhelőtől és milyen útvonalon tisztítunk. Ellenőrzött, mert a 2 hónapos kúra végén visszaellenőrizzük, hogy milyen változások zajlottak és mi a következő méregtelenítési lépés.
Hogyan kezdjem el a programot?
A legjobb, ha megkeresi az Önnek megfelelő szakembert, - erről tájékozódhat a honlapon, illetve a blogjainkon- aki egyénre szabottan felállítja a méregtelenítési programot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...