2012. november 18., vasárnap

Vakcina?

 Nem találom a szavakat! - megdöbbentő, kiakasztó? Felháborító? Vérlázító? Az ember keze ökölbe szorul a hír hallatán. Ennek ellenére vannak, akik vakon hisznek. Egyszerűbb is a struccot játszani, mint tenni valamit, vagy legalábbis a következményeket a minimálisra csökkenteni.
De kérem, a gyerekeinkről van szó! Vér a vérünkből. Már, vagy még mindig nem számít? Kinek ártott az a csöpp Élet?
"Magyarország legnagyobb oltóanyaggyártója két évig oltotta a gyerekeket egy olyan szerrel, amit már 20 országban bevontak. Magyarországon a hír hatására néma csend van. Senki egy szót sem szól arról, hogy miért cserélték le a 2, 3, 4, 18 hónapos és 6 éves korban adandó vakcinákat egy másikra."
Még az orvosok elől is eltitkolták az okokat. A miértről még az orvosokat sem tájékoztatták. Az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége írásos érdeklődésére az ÁNTSZ főigazgatósága nem reagált hosszú időn keresztül. Mindaddig, míg pár oldal ezt a hírt fel nem kapta és 100 ezrek el nem olvasták."
A teljes cikk itt olvasható.
A Deimun Aktiv az oltóanyag maradványok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek a maradványok toxinként képesek viselkedni és közben károsíthatják az emberi szervezet különféle szöveteit, funkcióit.
Az Imun az immunrendszer helyes működését gátló toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Immunrendszer támogató.
A Nongrata az idegen eredetű fehérjék (pollen, állati szőr, mikroorganizmusok, atkák) eltávolítására szolgáló készítmény, mely fehérjék a nyálkahártyákon tanyázva irritációkat és gyulladásokat, úgy mint ekcémákat, náthát, köhögést, nőgyógyászati folyásokat stb. válthatnak ki.
A Mezeg a glia sejtekben, vagyis az idegrendszeri szövetekben található mikroba gócok és további toxinok eltávolítására szolgáló készítmény.
Szép, tisztább napokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...