2012. november 13., kedd

Streson - Stresszre


"Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minél jobban törekszünk azonban elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be életünkbe. Dinamikus ereje az erőszak megoldatlan síkjára süllyed a családban, a tömegben, a háborúkban, a terrorizmusban és megbetegít. Árnyoldala egyaránt megjelenik a világpolitikában és az emberi testben. Az olyan autoagressziós betegségek, mint az allergia, vagy a reuma a külvilág polgárháborúihoz hasonlíthatók, míg a rákos sejtek szabályosan terrorizálják a szöveteket.
Immunrendszerünk a példa arra, hogy az élet nem lehetséges agresszió nélkül. A testnek hadat kell viselnie, energetikailag védelmeznie kell magát egészsége érdekében."
Idézet Rüdiger Dahlke: Az agresszió mint esély című könyvéből
A STRESON nevű készítményről:
A stressz, főként a mentális területen előforduló következményeinek felszámolására szolgáló készítmény. Az érzelmi stressz következményeinek eltávolításával kedvező változások következhetnek be mind a pszichikai, úgy a szomatikus területen egyaránt.
A facebookon készítménylista:
https://www.facebook.com/notes/g%C3%B3cnyit%C3%B3-m%C3%A9regtelen%C3%ADt%C3%A9s-joalis/k%C3%A9sz%C3%ADtm%C3%A9nylista/282395978509468

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...